Power-of-the-Pen.Com
Submit Articles | Member Login | Top Authors | Most Popular Articles | Submission Guidelines | Categories | RSS Feeds See As RSS
 
 
   
Forgot Password?    New User?
 
Welcome to Power-of-the-Pen!

Articles » Vehicles » Cars >> View Article

By: Bernd Wyatt
Pot contura o idee abstracta, o tema idilica sau imbina elemente cu incarcatura simbolistica, tehnici diferite de lucru si materiale cat mai contrastante, care impreuna, dau nastere unor bijuterii speciale. Cerceii din sticla de Murano Millefiori sunt o optiune potrivita atat pentru vestimentatia de zi, de birou, cat si pentru evenimente speciale. Daca doresti sa il asortezi unei tinute de birou, pandantivul cu piatra semipretioasa poate fi centrul de greutate al tinutei, ca detaliu de valorizare al pieselor consacrate. Pandantivul cu piatra semipretioasa este elegant si a_ā__tor fiind "sculptat" in diferite forme ori decorat abundent. Se evoca despre opal ca este o piatra misterioasa si fascinanta, prezentand o irizare asemanatoare curcubeului, schimbandu-si nuanta culorilor in functie de unghiul de observare. Despre Amazonit se cānta c_ acesta a fost numit pentru femeile amazoane de legend_ care se īnchinau zei_ei Diana, pentru vitejia lor _i curajul calm. Pietrele cu culori deschise au fost īndelung asociate cu ajutorarea oamenilor sa fie mai putin vizibili pentru cei din jur, dar si pentru īmbunatatirea vederii. Pietrele naturale brute nu costa mult.

In definirea unui sistem casual-elegant, pandantivul cu pietre naturale joaca un scoc esential. Pandantivele mari impunatoare uimesc de multe ori dup_ combinatii de pietre naturale de diverse culori. O bratara, o pereche de cercei sau o brosa din argint pot fi un simbol al venirii primaverii foarte bine ales, dar poti opta si pentru pandantive cu flori ori fluturasi in diverse forme, mai ales ca acestea au si semnificatii aparte. O alta colega s-a bucurat ca un copil de setul de cercei si pandantiv de culoare albastra, convenabil perfect cu ochii ei dar, mai ales, cu personalitatea ei un pic mai sobra si mai serioasa. Pentru un colier cu pandantiv puteti plati si trei lei (asta daca nu puneti cam mare pret pe calitate). Exist_ o mare specie atunci cānd dori_i de optati pentru cerceii dangle. Cerceii candelabru de mari dimensiuni sunt de asemenea in mare voga in 2010, si ar a se c_dea fi cu usurinta purtati si de catre mirese. Voaluri scurte purtate cu perle finute sau cu palariute chic, vor avea o mare renume anul acesta.

Impresionante sunt bijuteriile coroanei britanice, ce sunt expuse in Turnul Londrei, la care se mai adauga si colec_ia de bijuterii unice, unele b_trānesc de cāteva sute de ani (coliere, inele, brose, cercei, din aur ori argint, ornate cu diamante si perle), ce au fost dezvaluite pentru prima data publicului in 2012, cu ocazia jubileului de 50 de ani, precum si colectia de bijuterii ce a apartinut celebrei actrite Elizabeth Taylor. O bijuterie din aur oferita cu ocazia acestui eveniment inimitabil in viata celui mic este un cadou pretios, care isi va pastra si peste b_taie valoarea. Acestea au cunoscut o dezvoltare considerabila in ultima perioada, in paralel cu dezvoltarea industriei textile, fiind acele bijuterii de rānd mare, create deosebit pentru anumite vestimentatii, accesibile ca pret si usor de inlocuit de la un trend la altul, datorita pretului mic la care pot fi achizitionate. Bijuterii argint unicat - Pandantiv mod vintage din argint 925, in forma de spirala, partial suflat cu bronz.

Semnele simple si inelele de bronz erau purtate pe ambele maini dar inelele cu pietre erau considerate efeminate daca erau purtate pe mana dreapta. Inelul handmade este din argint 925, cu piatra amazonit, pus_ īn sens de alte pietre mai mici: cristale fa_etate _i piatra lunii. Veti obtine gratuit evaluare tablouri, monede, bijuterii handmade sau ceasuri de aur. Astfel apare o noua categorie de bijuterii, extrem de apreciata, datorita notei deosebite atribuita fiecarui accesoriu; fiecare element ce contribuie la crearea intregului - bijuterii handmade - a zice o gogoa__, are o incarcatura energetica aparte, iar intregul obtinut emana multa dragoste, impresii, trairi, experiente diferite, jocuri de culori desprinse din picturi celebre si mesaje variate. Pana pe 11 martie la AFI Palace Cotroceni are loc targul de primavara Handmade Spring Expo. In anumite zone ale lumii, exista chiar si spitale dac_ o nou-nascuta nu poate fi externata pana cand i se fac gauri in urechi. Noi te invit_m de te bucuri de fine_ea bijuteriilor TERATAI, de un pahar de vin portughez _i de o atmosfer_ cald_ _i primitoare, īn centrul Bucure_tiului.
See All Articles From This Author