Power-of-the-Pen.Com
Submit Articles | Member Login | Top Authors | Most Popular Articles | Submission Guidelines | Categories | RSS Feeds See As RSS
 
 
   
Forgot Password?    New User?
 
Welcome to Power-of-the-Pen!

Articles Arts-&-Entertainment Music >> View Article

By: Ned
Albanian DeeJay eshte komuniteti me i madh i muzikes ne shqiperi. Muzike House Falas qe mund ta shkarkoni. Dj nga te gjitha trevat e shqiperise fusin cdo dit miximet e tyre ne portalin tone. Me nje rregjistrim te vetem, ju mund te shkarkoni, te fusni kenget tuaja, te krijoni nje profil tuajin. Gjithashtu mund te fitoni shume cmime. Bashkohu dhe ti me ne dhe behu pjese e te rinjve me Cool. Albanian DeeJay AlbDj

About the Author:

falas Courtesy of: http://spin2submit.co.za
See All Articles From This Author